.

.

Haluatko hyvän äänen televisioon, stereoihin tai tietokoneeseen ?

Hanki hyvät mutta edulliset FOX -kaiuttimet !

Sisustukseen sopivia DESIGN-kaiuttimia !

Lattiakaiuttimia, pöytäkaiuttimia, subwoofereita, bändikaiuttimia !

Tilausten mukaan suunniteltuja erikoismalleja !

 

Dipolikaiutin

Fox Dipole15-8 -dipolikaiuttimissa on vain pelkkä etulevy ja kapeat sivutuet takana sen pystyssä pitämiseen. 

Dipolikaiuttimen ääni on avara ja dynaaminen, koska siinä ei ole koteloa rajoittamassa kaiutinelementtien tekemää ilman liikettä.  Dipolikaiuttimen äänentoisto on erinomainen verrattuna vastaavan kotelokaiuttimen ääneen.

Dipolikaiutin säteilee ääntä eteenpäin laajalla alueella, mutta sivulle ja ylöspäin äänet ovat vaimentuneet, joka vähentää huoneen sivuseinien ja katon aiheuttamia heijastumia ääneen. 

Tarkemmat tiedot: Dipolikaiuttimet

"Kotimaisia kaiuttimia korvan ja silmän iloksi", AVplus -lehden raportti ja testitulokset pallokaiuttimista.

FOX -kaiuttimet ovat laadukkaita ja kauniita, mutta edullisia. Ne toistavat koko äänialueen puhtaasti. 

Kaiuttimet sopivat Hifi-laitteistoon, kotiteatteriin, television tai radion lisäkaiuttimiksi, tietokoneeseen, puhelimen kaiuttimeksi, jne. 

Linkit erityylisten kaiuttimien sivuille:

Dipolikaiuttimet

DESIGN -kaiuttimet

Lattiakaiuttimet

Pöytäkaiuttimet

Subwooferit

Bändikaiuttimet

(Design-kaiuttimissa on lattia- ja pöytämalleja, ja muutenkin ryhmien nimet eivät ole tarkkoja) 

Lisätiedot ja tilaukset: foxkaiutin@gmail.com p. 050 5851097 Kangasala

Kaiuttimet sijoittuvat halpojen pikkukaiuttimien ja kalliiden Hifi-kaiuttimien väliin ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan. 

Kaiuttimet valmistetaan käsityönä ja myydään suoraan ilman välittäjiä, jolloin hinnat pysyvät edullisina, hintaluokka on vain satoja euroja, kun samanlaatuiset kaupalliset kaiuttimet maksavat jopa tuhansia euroja.

Kaiuttimien pintakäsittelyn ja värisävyn voi valita huoneiston sisutukseen sopivaksi.  Kaiuttimien koko on minimoitu, mutta äänenlaadusta tinkimättä.

Kaiuttimet toimivat liitettynä kaiutinkaapelilla vahvistimen kaiutinliitäntään, tai vahvistimen kautta linjaliitännästä (Aux) tai langattomasti (BT).  Ne toimivat ilman monimutkaista säätämistä tai asettelua, kaapelit vain kiinni ja musiikki alkaa soida Hifi-laadulla.

Kaiuttimia suunnitellaan ja valmistetaan myös tilauksesta asiakkaiden tarpeiden mukaan: lattiakaiuttimia, kirjahyllykaiuttimia, PC-kaiuttimia, subwoofereita, bändikaiuttimia, jne.  Suorakulmion muotoiset kotelot voidaan tehdä mitoiltaan halutun muotoiseksi.  Koteloiden ja jakosuotimien suunnittelu ja valmistus voidaan tehdä myös asiakkaiden itse valitsemille kaiutinelementeille.  Kaikki kaiuttimet mitataan tarkalla mittauslaitteistolla (Audio Precision, Bruel&Kjaer).

Saatavissa myös kaiuttimien neuvonta-, mittaus- ja korjauspalveluja.  Neuvontaa kaiuttimien rakentamiseen, säätämiseen, sijoitteluun, ym liittyvissä asioissa.  Mittauksia kaiuttimille tai muille äänilaitteille, mm tarkat taajuusvastemittaukset toimipaikassa tai missä tahansa kannettavalla salkkumittauslaitteistolla, sekä pikatestit matkapuhelimen mittaussovelluksella.  Teemme myös kaiuttimien, vahvistimien ym äänilaitteiden korjausta.

Kaikilla kaiutinmalleilla on 2 v takuu.  

Tuotekehityksestä ja komponenttien saatavuudesta ja hinnoista johtuen kaiuttimien saatavuus ja hinnat saattavat muuttua. 

Kuvat ja tiedot ovat kaiutinmallien prototyypeistä, myyntiversioissa voi olla pieniä muutoksia ja parannuksia.