Fox Dipolikaiuttimet ja Rakosubwooferit esittelyssä Hifimessuilla Helsingin Messukeskuksessa 10.-11.9.2022. Tervetuloa katsomaan ja kuuntelemaan !

Hifimessujen setup. Kiitokset mielenkiinnosta kaikille kävijöille ! Useimmat olivat tyytyväisiä kuulemiinsa omiin musiikkivalintoihin näiden kautta soitettuna, muutamat sanoivat näitä jopa messujen parhaiksi kaiuttimiksi !

.

.

Haluatko hyvän äänen stereoihin, televisioon tai tietokoneeseen ?

Hanki hyvät mutta edulliset FOX -kaiuttimet !

Sisustukseen sopivia DESIGN-kaiuttimia !

Lattiakaiuttimia, dipolikaiuttimia, pöytäkaiuttimia, subwoofereita, bändikaiuttimia !

Tilausten mukaan suunniteltuja erikoismalleja !

Kaiutinmalliston esittelyvideo

Videossa on esitelty lyhyesti Fox-kaiutinmalleja noin 20 kpl. Aluksi on tietoja dipolikaiuttimesta Fox Dipole 2x15-8. Videon äänenä on erityylisiä musiikkinäytteitä noiden dipolikaiuttimien kautta toistettuna. Video on kuvattu Sony-videokameralla, kuvan laatu on tarkoituksella laitettu pieneksi, jotta tiedoston koko pysyy kohtuullisena, mutta äänet on tallennettu ulkoisilla studiotason Sennheiser-mikrofoneilla. Käytä kuuntelussa laadukkaita kuulokkeita !

Dipolikaiutin

Fox Dipole 2x15-8 -dipolikaiuttimissa on vain pelkkä etulevy ilman koteloa ja kapeat sivutuet takana. 

Dipolikaiuttimen ääni on avara ja dynaaminen, koska siinä ei ole koteloa rajoittamassa kaiutinelementtien tekemää ilman liikettä.  Dipolikaiuttimen äänentoisto on erinomainen verrattuna vastaavan kotelokaiuttimen ääneen.

Dipolikaiutin säteilee ääntä eteenpäin laajalla alueella, mutta sivulle ja ylöspäin äänet ovat vaimentuneet, joka vähentää huoneen sivuseinien ja katon aiheuttamia heijastumia ääneen. 

Tarkemmat tiedot: Dipolikaiuttimet

"Kotimaisia kaiuttimia korvan ja silmän iloksi", AVplus -lehden raportti ja testitulokset pallokaiuttimista.

FOX -kaiuttimet ovat laadukkaita ja kauniita, mutta edullisia. Ne toistavat koko äänialueen puhtaasti. 

Kaiuttimet sopivat Hifi-laitteistoon, kotiteatteriin, television tai radion lisäkaiuttimiksi, tietokoneeseen, puhelimen kaiuttimeksi, jne. 

Linkit erityylisten kaiuttimien sivuille:

Dipolikaiuttimet

DESIGN -kaiuttimet

Lattiakaiuttimet

Pöytäkaiuttimet

Subwooferit

Bändikaiuttimet

(Design-kaiuttimissa on lattia- ja pöytämalleja, ja muutenkin ryhmien nimet eivät ole tarkkoja) 

Lisätiedot ja tilaukset: foxkaiutin@gmail.com p. 050 5851097 Kangasala

Kaiuttimet sijoittuvat halpojen pikkukaiuttimien ja kalliiden Hifi-kaiuttimien väliin ominaisuuksiltaan ja hinnaltaan. 

Kaiuttimet valmistetaan käsityönä ja myydään suoraan ilman välittäjiä, jolloin hinnat pysyvät edullisina, hintaluokka on vain satoja euroja, kun samanlaatuiset kaupalliset kaiuttimet maksavat jopa tuhansia euroja.

Kaiuttimien pintakäsittelyn ja värisävyn voi valita huoneiston sisutukseen sopivaksi.  Kaiuttimien koko on minimoitu, mutta äänenlaadusta tinkimättä.

Kaiuttimet liitetään kaiutinkaapeleilla vahvistimen kaiutinliitäntään.  Peruskäytössä ne toimivat ilman monimutkaista säätämistä tai asettelua, mutta tarvittaessa toistoa voi korjata ulkoisilla laitteilla.

Kaiuttimia suunnitellaan ja valmistetaan myös tilauksesta asiakkaiden tarpeiden mukaan: lattiakaiuttimia, kirjahyllykaiuttimia, PC-kaiuttimia, subwoofereita, bändikaiuttimia, jne.  Suorakulmion muotoiset kotelot voidaan tehdä mitoiltaan halutun muotoiseksi.  Koteloiden ja jakosuotimien suunnittelu ja valmistus voidaan tehdä myös asiakkaiden itse valitsemille kaiutinelementeille.  Kaikki kaiuttimet mitataan tarkalla mittauslaitteistolla (Audio Precision -analysaattori, Bruel&Kjaer -mikrofonit).

Saatavissa myös kaiuttimien neuvonta-, mittaus- ja korjauspalveluja.  Neuvontaa kaiuttimien rakentamiseen, säätämiseen, sijoitteluun, ym liittyvissä asioissa.  Mittauksia kaiuttimille tai muille äänilaitteille, mm tarkat taajuusvastemittaukset toimipaikassa tai missä tahansa kannettavalla pc-mittausohjelmistolla, sekä pikatestit matkapuhelimen mittaussovelluksella.  Teemme myös kaiuttimien, vahvistimien ym äänilaitteiden korjausta.

Kaikilla kaiutinmalleilla on 2 v takuu.  

Tuotekehityksestä ja komponenttien saatavuudesta ja hinnoista johtuen kaiuttimien saatavuus ja hinnat saattavat muuttua. 

Kuvat ja tiedot ovat kaiutinmallien prototyypeistä, myyntiversioissa voi olla pieniä muutoksia ja parannuksia.

Kommentit

08.10.2018 13:13

Petteri Järvinen

Moi! Korjaatteko myös kaiuttimia. Pitäisi vaihtaa subbaariin muutama palikka...

08.10.2018 16:33

Fox Kaiutin

Moi, joo kyllä korjaushommia tehdään myös ja mittauksia ym. Laita tarkempaa tietoa esim sähköpostin kautta. 🔊🎶

30.12.2017 19:45

Pete Coppler

Turtolan Suutarista moro! Oltiin tekijän kans jutuissa pikkuasioista.. samalla tuli esille nämä sivut ja yleensä kaiutintekniikka. Hyvän näköisiä laitteita ja edullisia. Kaupat teen kun kun kerkiän :)

30.12.2017 22:07

Fox Kaiutin

Hyvä kiitos, palataan asiaan, ota yhteyttä sitten kun: foxkaiutin@gmail.com tai p. 050 585 1097

07.11.2017 14:37

Jupi

Hankin PC-kaiuttimet ja subwooferin, tammipuun kuviolla ja värisävyllä. Kaiuttimet soivat erinomaisesti, subbari toistaa tasaisesti matalatkin taajuudet, ei jumputa kuten pienet kajarit yleensä

22.11.2017 12:51

Fox Kaiutin

Hyvä kuulla Jupi kun olet tyytyväinen kaiuttimiin, ne siis toimivat niinkuin tiedoissa luvataan. Tästä on hyvä jatkaa ! 😊

14.09.2017 07:24

Kimble

kaunista klassista muotoilua. hinnatkin vaikuttavat olevan kohdillaan. täytyypä tutustua kettuihin paremmin.

11.05.2017 16:43

Sepi

Mielenkiintoisia kaiuttimia, kun ovat laadukkaita mutta edullisia, ja parasta mulle on se, että voin itse valita niiden ulkonäön ! Otanpa yhteyttä kun saan mietittyä minkälaiset haluan